Цей кухонний професійний нож називають універсальним, і він по праву вважається найбільш багатофункціональним.
Якщо на кухні відсутні вузькоспеціалізовані види, такий ніж цілком може замінити багато з них. Він використовується і для слайсування гастрономії, і для чищення овочів і фруктів, і для їх нарізки в суп, рагу або салат, і для роботи з м'ясом. Щоправда, краще брати для роботи універсальним ножем невеликі шматки (порції): так він зможе максимально розкрити свої плюси.
Клинок із одношарової, стійкої до корозії сталі плавно переходить у масивний болстер. Найправильніше рішення для професійної роботи.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Ніж універсальний |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | G10 |
Довжина леза | 15 см |
Довжина ножа | 27.6 см |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Товщина клинка | 2.2 мм |
Твердість різального леза | 59 HRC |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 249 ₴