Геометрія клинка слайсера з колекції Samura MO-V оптимальна для нарізки на акуратні скибочки ковбаси та сиру. З таким професійним ножем завдання тонкого пластування свіжої та солоної риби для приготування суші (або м'яса для карпаччо) стає дуже простим.
Твердість леза в 59 HRC допомагає тривалий час підтримувати гостроту ріжучого краю, необхідну для філігранної роботи з нарізки.
Додатковий плюс – ергономічна ручка зі склопластику G-10. Саме вона забезпечує надійність захоплення та повний контроль над різом.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Ніж для нарізки |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | G10 |
Довжина леза | 23 см |
Довжина ножа | 37.2 см |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Твердість різального леза | 59 HRC |
Товщина клинка | 2.8 мм |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 799 ₴