Сантоку – улюблений ніж у японських будинках. За формою леза він є гібридом шеф-ножа (гуйто) та ножа для рубання овочів (накірі). Обух клинка спускається до вістря, за рахунок чого ніж під час рубання стабільно спирається на робочу поверхню. Завдяки широкому лезу за допомогою санток дуже зручно переносити нарубані продукти з обробної дошки в ємність.
Сфери застосування: обробка, рубка та тонка нарізка м'яса, риби, овочів та фруктів.
Ножі серії Samura MO-V виготовлені з одношарової молібден-ванадієвої сталі. Твердість стали 59 од. HRC. Продумана геометрія, збалансований дизайн та відносно невелика вага забезпечують зручність використання ножа протягом тривалого часу.
Гігієнічний металевий болестер з'єднує лезо зі зручною, виготовленою з фіброволокна G-10, рукояттю. Особлива структура рукояті забезпечує стабільне положення ножа в руці та виключає його ковзання під час роботи.
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Японський кухарський ніж |
Матеріал леза | Молібден-ванадієва сталь |
Матеріал рукоятки | G10 |
Довжина леза | 18 см |
Довжина ножа | 31.8 см |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Марка стали | AUS-8 |
Твердість різального леза | 59 HRC |
Товщина клинка | 2.9 мм |
- Ціна: 1 949 ₴