Сокира для м'яса - це потужний інструмент з широким і досить важким лезом. Кут заточування становить 40 °, заточення тримається дуже довго, при цьому лезо дуже гостре. Незамінний для різання та рубання великих шматків м'яса, приготування рубаного м'ясного фаршу, рубання суглобів та сухожиль. Японська нержавіюча сталь AUS-8, з якої виготовлений ніж, має гарну корозійну стійкість, відмінну стійкість ріжучої кромки, легко полірується і шліфується. Рукоятка ножа, виконана з ABS пластику, зручно лежить у руці, не ковзає, не боїться вологи та перепадів температури, стійка до будь-яких агресивних середовищ.
НЕ ПРИЗНАЧЕНИЙ ДЛЯ РОЗРУБАННЯ КІСТОК!
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Кухонний топірець |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Пластик |
Довжина леза | 18 см |
Довжина ножа | 30 см |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Колір | Чорний |
твердість сталі | 58 HRC |
Інформація для замовлення
- Ціна: 949 ₴