Призначення японського ножа сантоку – різати, рубати чи кришити різні види продуктів. Фактично, санток можна назвати різновидом звичного нам європейського Шефа, а його назва в перекладі з японської звучить як "три хороші речі". Санток Harakiri підходить для роботи практично з будь-якими продуктами і однаково ефективно справляється як з м'ясом або рибою, так і з овочами, і з фруктами.
Особлива конструкція сантоку оптимальна для роботи без відриву вістря від обробної дошки. Такий ніж більше призначений не для зворотно-поступальних рухів, а для ходу вгору/вниз.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Японський кухарський ніж |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Пластик |
Довжина леза | 17.5 см |
Довжина ножа | 29.5 см |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Колір | Чорний |
Товщина клинка | 1.6 мм |
Твердість різального леза | 58 HRC |
Інформація для замовлення
- Ціна: 949 ₴