Японська кухонна сокира спеціально призначена для силової роботи. Широке прямокутне лезо допоможе швидко обробити м'ясо, тушку кролика або індички, відокремити рибу голову і розрубати її на рівні стейки.
Завдяки своїй масивності та кутку заточування в 40° топірець легко справляється навіть із найміцнішими тканинами (кістками, хрящами, сухожиллями).
І рукоятка, і клинок сокири виготовлені зі сталі, тому цей інструмент дуже гігієнічний. Він відповідає всім санітарним вимогам та може використовуватись у сфері HoReCa.
НЕ ПІДХОДИТЬ ДЛЯ РУБКИ КІСТОК!
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Кухонний топірець |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Нержавіюча сталь |
Довжина леза | 18 см |
Довжина ножа | 31.3 см |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Колір | Сріблястий |
Товщина клинка | 3 мм |
Твердість різального леза | 58 HRC |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 649 ₴