Класичний японський ніж – маленький сантоку – за своєю будовою та функціональністю нічим не відрізняється від великого, та й призначений для того ж спектру робіт: нарізки, рубки, шатківниці. Однак менша довжина леза і, як наслідок, знижена вага дозволяють маніпулювати їм з більшою ефективністю та більш тривалий час без дискомфорту та втоми.
Лінія овальних виїмок над ріжучою кромкою створює повітряні кишені та зменшує площу зіткнення клинка та продукту, запобігаючи таким чином його налипання на лезо.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Японський кухарський ніж |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Нержавіюча сталь |
Довжина леза | 13.7 см |
Довжина ножа | 24.7 см |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Колір | Сріблястий |
Товщина клинка | 1.7 мм |
Твердість різального леза | 58 HRC |
Інформація для замовлення
- Ціна: 969 ₴