Класичний японський ніж сантоку відрізняється рядом характерних деталей:
1) класична геометрія клинка з обухом, що спускається до вістря;
2) зміщений вперед центр тяжіння, що забезпечує ергономічність роботи;
3) потужне хвилясте лезо.
Виїмки над ріжучою кромкою утворюють своєрідні повітряні кишені, які дають продуктам налипати на клинок під час нарізки. Саме тому за допомогою санток можна ефективно і дуже швидко нашаткувати, нарізати або посікти практично будь-які продукти.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Японський кухарський ніж |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Нержавіюча сталь |
Довжина леза | 16 см |
Довжина ножа | 29 см |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Колір | Сріблястий |
Твердість різального леза | 58 HRC |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 319 ₴