Традиційний японський кухонний ніж з японської корозійностійкої молібден-ванадієвої сталі AUS 8 з одностороннім заточуванням. Зносостійкий клинок з твердістю сталі в 58-59 HRC має всі переваги, властиві японським сталям. Рукоятка з палісандра забезпечує максимальний комфорт у роботі. Перевірені часом та багатьма поколіннями японців форми ножів підкорюють своєю зручністю не тільки професійних кухарів-секунінів (майстрів суші та сашимі) – а й багатьох любителів японської та європейської кухні "у себе вдома".
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Ніж для нарізки |
Матеріал леза | Молібден-ванадієва сталь |
Матеріал рукоятки | Дерево |
Довжина леза | 24 см |
Довжина ножа | 39 см |
Заточка леза | Одностороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Твердість різального леза | 58 HRC |
Товщина клинка | 2.3 мм |
Матеріал ручки | Палісандр |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 279 ₴