Японський ніж Samura Okinawa Янагіба стане кращим рішенням при необхідності роботи з рибою, і саме такі ножі можна порекомендувати для суші-барів. Клинок зі сталі не гнеться і не затупиться надто швидко, не вислизне з руки і не стане причиною порізів через такі випадковості.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Ніж для нарізки |
Матеріал леза | Молібден-ванадієва сталь |
Матеріал рукоятки | Дерево |
Довжина леза | 27 см |
Довжина ножа | 42 см |
Заточка леза | Одностороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Матеріал ручки | Палісандр |
Твердість різального леза | 58 HRC |
Товщина клинка | 2.3 мм |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 399 ₴