Ніж Samura Okinawa Шеф Гюто - це якісний сталевий ніж, який не доведеться постійно точити, він створений для вирішення завдань різної складності на професійній кухні. Під клинок піде м'ясо, риба та овочі, виріб розрахований і на сильні удари, і на великі навантаження – річ прослужить багато років без сколів та вигинів.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Ніж кухарський |
Матеріал леза | Молібден-ванадієва сталь |
Матеріал рукоятки | Дерево |
Довжина леза | 17 см |
Довжина ножа | 32.2 см |
Заточка леза | Одностороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Матеріал ручки | Палісандр |
Твердість різального леза | 58 HRC |
Товщина клинка | 2.3 мм |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 399 ₴