Сталевий ніж Samura Okinawa сантоку - це надійна модель з вдалою ергономікою, гідна уваги не тільки домогосподарок, але і професіоналів ресторанної кухні. Ніж добре підійде для роботи з рибою та інших цілей, він не просто чудово виглядає в руках, а й дозволяє працювати швидко, без втоми та ризику.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Японський кухарський ніж |
Матеріал леза | Молібден-ванадієва сталь |
Матеріал рукоятки | Дерево |
Довжина леза | 17.5 см |
Довжина ножа | 32.3 см |
Заточка леза | Одностороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Матеріал ручки | Палісандр |
Твердість різального леза | 58 HRC |
Товщина клинка | 2.2 мм |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 399 ₴