Ніж з довгим тонким та вузьким лезом дуже зручний для нарізки великих шматків шинки, рибного філе, ковбас та інших продуктів. Японська нержавіюча сталь AUS-8, з якої виготовлений ніж, має гарну корозійну стійкість, відмінну стійкість ріжучої кромки, легко полірується і шліфується. Класична рукоять ножа, виконана з африканського палісандра, зручно лежить у руці та забезпечує максимальний комфорт у роботі. Японський ніж Янагіба стане справжнім подарунком для поціновувача японських кулінарних традицій.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Ніж для нарізки |
Матеріал леза | Молібден-ванадієва сталь |
Матеріал рукоятки | Дерево |
Довжина леза | 23 см |
Довжина ножа | 38 см |
Заточка леза | Одностороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Матеріал ручки | Палісандр |
Твердість різального леза | 58 HRC |
Товщина клинка | 2.2 мм |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 399 ₴