Спеціалізований японський ніж для роботи з овочами, із тонким прямокутним лезом. Незамінний при нарізанні та шаткування зелені та овочів. Японська нержавіюча сталь AUS-8, з якої виготовлений ніж, має гарну корозійну стійкість, відмінну стійкість ріжучої кромки, легко полірується і шліфується. Незвичайне фінішне оздоблення леза створює під час різання повітряну подушку, завдяки чому виключається налипання скибочок продуктів при нарізуванні. Рукоятка ножа, виконана з дерева Пакка, зручно лежить у руці, не ковзає і стійка до агресивних середовищ.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Кухонний топірець |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Пакка |
Довжина леза | 16.7 см |
Довжина ножа | 29.7 см |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Марка стали | AUS-8 |
Твердість різального леза | 59 HRC |
Товщина клинка | 1.6 мм |
Больстер | без больстера |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 449 ₴