Гйуто - японський аналог європейського шеф-ножа, але трохи легше і володіє більш тонким лезом (15-17 градусів). Завдяки більш міцній сталі та меншому кутку заточування, японський гйуто довше зберігає гостроту.
Сфери застосування: обробка, тонка нарізка та рубання м'яса, риби, овочів та фруктів.
Високий вміст хрому в відбитій одношаровій сталі AUS-8 забезпечує корозійну стійкість і має показник твердості 58-59 од. HRC за шкалою Роквелла. Заточувати ніж рекомендується під кутом 15°.
Відбита сталь чудово виглядає, проте цей незвичайний візерунок має не тільки естетичну цінність: виїмки на поверхні сталі служать повітряними кишенями, які при нарізанні зменшують опір тертю між лезом і продуктом. Це полегшує процес нарізки, і навіть при обробці продуктів з особливо щільною консистенцією зріз виходить рівномірним та чистим.
Рукоятки ножів серії Kaiju виробляються з пакки (pakka wood). Деревина, просочена спеціальною смолою, стійка до вологості, хімічних речовин та запахів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Ніж кухарський |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Пакка |
Довжина леза | 21 см |
Довжина ножа | 34.5 см |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Марка стали | AUS-8 |
Твердість різального леза | 59 HRC |
Товщина клинка | 1.6 мм |
Больстер | без больстера |
- Ціна: 2 699 ₴