Традиційний японський ніж Сантоку відмінно підходить для нарізки, рубки та подрібнення продуктів. Неймовірно гострий, добре збалансований ніж стане незамінним помічником на домашній кухні. Японська нержавіюча сталь AUS-8, з якої виготовлений ніж, має гарну корозійну стійкість, відмінну стійкість ріжучої кромки, легко полірується і шліфується. Незвичайне фінішне оздоблення леза створює під час різання повітряну подушку, завдяки чому виключається налипання скибочок продуктів при нарізуванні. Рукоятка ножа, виконана з дерева, зручно лежить у руці, не ковзає і стійка до агресивних середовищ.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Японський кухарський ніж |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Пакка |
Довжина леза | 18 см |
Довжина ножа | 31 см |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Марка стали | AUS-8 |
Твердість різального леза | 59 HRC |
Товщина клинка | 1.6 мм |
Больстер | без больстера |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 399 ₴