Сантоку є чимось середнім між кухарським ножем (гьюто) і ножем для нарізки овочів (накірі). Кінчик леза, спрямований вниз від центру ножа, дозволяє знайти стійкішу опору на робочій поверхні. Дуже підходить для різання, подрібнення та нарізки м'яса, риби, овочів та фруктів.
- Клинок виготовлений з одношарової сталі AUS 8. Додавання молібдену та ванадію призвело до отримання більш твердого (HRC 58) леза, що має високу стійкість до корозії та зносу.
- Темне протиковзне покриття на лезі має антибактеріальну захисну функцію.
- Рукоятка виготовлена з якісного, міцного та нетоксичного матеріалу ABS і міцно кріпиться до леза трьома заклепками.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Японський кухарський ніж |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Пластик |
Довжина леза | 17.5 см |
Довжина ножа | 29.5 см |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Колір | Чорний |
Марка стали | AUS-8+ покриття BLACK FUSO |
Товщина клинка | 1.6 мм |
Твердість різального леза | 58 HRC |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 149 ₴