Слайсер має дуже тонке, вузьке і пряме лезо. Цей ніж чудово підходить для нарізки м'ясного і рибного філе, незамінний для приготування японських рибних страв. Постійно використовується для нарізки филейных шматків осетрини і шинки.
Призначення | Для нарізання тонкими шматочками ковбас, філе, шинки, риби, м'яса |
Вага, г | 325 |
Довжина леза, мм | 321 |
Матеріал леза | AUS8 |
Твердість леза, HRC | 58 |
Кількість шарів | 1 |
Тип заточення | двостороння |
Довжина ножа, мм | 195 |
Матеріал рукояті | ABS пластик з малюнком під дерево горіх |
Упаковка | коробка |
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Ніж для нарізки |
Довжина леза | 19.5 см |
Інформація для замовлення
- Ціна: 999 ₴