Японський шефський ніж Сантоку на нашій кухні - це зручна ергономіка + відмінні ріжучі результати = набирає обертів популярність у кухарів і любителів кухні. Вістря у нього завжди опущено і ніж по формі нагадує топірець. Центр ваги ножа зміщений вперед, за рахунок цього при рубці прикладається менше сил.
Призначення | Японський шеф ніж. Підходить для всіх видів робіт на кухні. |
Вага, г | 340 |
Довжина леза, мм | 300 |
Матеріал леза | AUS 8 |
Твердість леза, HRC | 58 |
Кількість шарів | 1 |
Тип заточення | двостороння |
Довжина ножа, мм | 175 |
Матеріал рукояті | ABS пластик з малюнком під дерево |
Упаковка | коробка |
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Японський кухарський ніж |
Довжина леза | 17.5 см |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 049 ₴