Гйуто - японський аналог європейського шеф-ножа, але трохи легше і володіє більш тонким лезом (15-17 градусів). Завдяки більш міцній сталі та меншому кутку заточування, японський гйуто довше зберігає гостроту.
Сфери застосування: обробка, тонка нарізка та рубання м'яса, риби, овочів та фруктів.
Ножі серії Samura Damascus виготовлені з 67-шарової дамаської сталі (61 од. HRC). Продумані геометрія та дизайн ножів серії забезпечують зручність їх використання навіть за тривалої роботи.
Гігієнічний металевий болестер з'єднує лезо зі зручною, виготовленою з фіброволокна G-10, рукояттю. Особлива структура рукояті забезпечує стабільне положення ножа в руці та виключає його ковзання під час роботи.
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Ніж кухарський |
Матеріал леза | Дамаська сталь |
Матеріал рукоятки | G10 |
Довжина леза | 24 см |
Довжина ножа | 37.8 см |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Марка стали | VG-10 |
Товщина клинка | 2.4 мм |
Твердість різального леза | 61 HRC |
- Ціна: 5 299 ₴