Японський філейний ніж з двостороннім заточуванням підходить як для домашньої кухні, так і для професіоналів. Ідеальний для тонкої нарізки рибного і м'ясного філе, зняття шкіри і відділення м'яса від кісток. Класичний європейський дизайн, довге тонке лезо, антибактеріальний больстер і міцна ручка із склопластику з заклепками роблять цю модель воістину універсальної.
Призначення | Для нарізки тонких, рівних шматків м'яса і риби. Зручний для відділення філе від кісток, і зняття тонкої шкірки з м'ясних і рибних виробів |
Довжина леза, мм | 224 |
Матеріал леза | AUS 8 |
Твердість леза, HRC | 59 |
Кількість шарів | 1, антибактеріальний больстер |
Тип заточення | двостороння, 3000# |
Матеріал рукояті | склотекстоліт G-10 |
Упаковка | фірмова коробка |
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Філейний ніж |
Довжина леза | 22.4 см |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 299 ₴