Кухонний ніж ножа Samura Mo-V SM-0048F з довгим вузьким лезом 226 мм дуже зручний у використанні і підходить для відділення філе м'яса від шкіри, кісток і сухожиль. Таким ножем можна працювати з рибою, м'ясом або птицею - велика риба, свинина, яловичина, курка, качка та ін.
Клинок ножа Samura серії MO-V виготовлений з японської молібден-ванадієвої сталі AUS-8, яка забезпечує ножу відмінні ріжучі властивості. Ретельно опрацьована професіоналами-заточниками ріжуча кромка ножа Самура Мо-В гарантує тривалу гостроту навіть при постійному використанні.
Виготовлена зі склотекстоліту G-10 рукоятка дуже зручно лежить у руці, не вислизаючи і не провертаючись, забезпечуючи повний контроль у процесі роботи ножем. Завдяки болестеру з нержавіючої сталі, сплавленому із лезом, забезпечується додатковий гігієнічний захист рукояті.
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Філейний ніж |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | G10 |
Довжина леза | 22.6 см |
Довжина ножа | 36.8 см |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Твердість різального леза | 59 HRC |
Товщина клинка | 2.3 мм |
- Ціна: 1 849 ₴