Зустрічайте традиційний сербський ніж шеф-кухаря - нова універсальна сокира на кухні. Ідеально підходить для нарізки скибочками та кубиками. Не дуже важкий, але потужний тесак з гострим, як бритва, лезом і опуклим профілем. Може використовуватися для різання будь-чого, будь то овочі або м'ясо. Ручне кування надає брутальний та неповторний вигляд кожному власнику цього кухонного інструменту!
Не підходить для роботи з кістками!
Настійно рекомендується використовувати точильний камінь для заточування!
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Кухонний топірець |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Полікарбонат |
Довжина леза | 18 см |
Довжина ножа | 30 см |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Марка стали | AUS 8 ручних ківоків |
Товщина клинка | 3 мм |
Матеріал ручки | Мікарта |
Твердість різального леза | 60 HRC |
Інформація для замовлення
- Ціна: 3 949 ₴