Ніж столовий з серрейторним заточуванням леза для овочів, фруктів, ковбасних виробів та ін. Модель незамінна на кухні допоможе акуратно і точно виконати нарізку. Спрощення ваших повсякденних кулінарних справ.
- В основі клинка довжиною 10 сантиметрів – сталь марки 12C27 від Sandvik, нержавіючий металевий сплав. Це мартенситна сталь шведського виробництва, що має вміст вуглецю не менше 0,40%, що дозволяє отримати непогану ріжучу кромку. Твердість цієї сталі досягає показника 58 одиниць за шкалою Роквелла.
- Зручна рукоятка, виготовлена з натурального дерева – бука. Деревина бука досить щільна, важка, стійка до вологості. Для зручності та захисту деревини від вологи, кожен екземпляр рукояті ретельно полірується та покривається захисним шаром спеціального безбарвного лаку.
- На клинок і рукоятку нанесено фірмове гравіювання Opinel. Країна виробництва – Франція.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Opinel |
Тип | Овочевий ніж |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Дерево |
Довжина леза | 10 см |
Довжина ножа | 19.4 см |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Франція |
Колір | Бежевий |
Інформація для замовлення
- Ціна: 329 ₴