Ніж Opinel №220 можна використовувати як для оброблення м'яса, так і для нарізування фруктів та овочів. Зручна рукоятка з полімеру надійно зафіксує вашу руку, а гостре гладко заточене лезо з нержавіючої сталі марки Sandvik 12C27 легко впорається з волокнистими матеріалами. Для оброблення ростбіфа, дичини, запеченої індички, ягняти та ін. рекомендуємо використовувати цей ніж разом з вилкою для м'яса Intempora 224. Ножі та столові прилади Opinel вимагають дбайливого відношення, тому їх не слід мити в посудомийній машині. Під час роботи, через надмірну завантаженість або сильний напор води, ножі можуть стикатися з іншими столовими приладами. Від такого контакту тупитися лезо та ніж може отримати механічні пошкодження. Також негативно позначається вплив агресивних миючих засобів і високої температури води. Після кожного використання досить добре промити лезо проточною водою, а потім витерти насухо.
Основні | |
---|---|
Виробник | Opinel |
Тип | Ніж обробний |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Поліпропілен |
Довжина леза | 16 см |
Довжина ножа | 29.3 см |
Країна виробник | Франція |
Вага | 181 г |
- Ціна: 2 049 ₴