У ножа міцне, але відносно тонке лезо, тому його не можна використовувати для рубання кісток чи заморожених продуктів! Широкий гострий ніж – відмінний інструмент для таких завдань, як нарізка овочів кубиками, порціювання птиці, подрібнення сирого м'яса або подрібнення часнику або імбиру.
Характеристики
- Серія: Satoru
- Тип: Цай Дао (китайський овочевий ніж шеф-кухаря)
- Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь
- Матеріал ручки: бакеліт
- Довжина леза: 180 мм
- Загальна довжина: 305 мм
- Ширина леза: 9,5 см
- Товщина леза: 2,1 мм
- Твердість сталі: 56 HRc
- Заточування леза: двостороннє
- Колір: чорний
- Країна виробництва: Японія
Характеристики
Основні | |
---|---|
Тип | Кухонний топірець |
Матеріал леза | Молібден-ванадієва сталь |
Матеріал рукоятки | Бакеліт |
Країна виробник | Японія |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 399 ₴