Характеристики
- Серія: Saku
- Призначення: для хліба
- Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь
- Матеріал ручки: поліпропілен
- Довжина леза: 200 мм
- Ширина леза: 2,7 см
- Твердість сталі: 56 HRc
- Колір: чорний
- Країна виробництва: Японія
Довгий японський ніж із зазубреним лезом, яким можна розрізати будь-який вид хліба, не притискаючи його надмірно до дошки. Тонка та гостра ріжуча кромка відмінно справляється з твердою хрусткою скоринкою (наприклад, багети), що дозволяє отримати тонкі скибочки та зберегти форму хліба.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Тип | Ніж для хліба |
Матеріал леза | Молібден-ванадієва сталь |
Матеріал рукоятки | Поліпропілен |
Країна виробник | Японія |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 249 ₴