Характеристики:
- Серія: Hiroki
- Тип: шеф
- Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь
- Матеріал ручки: поліоксіметилен (пластик POM)
- Довжина леза: 180 мм
- Загальна довжина: 320 мм
- Ширина леза: 4 см
- Товщина леза: 1,7 мм
- Твердість сталі: 56-58 HRc
- Заточення леза: двостороннє
- Колір чорний
- Країна виробництва: Японія
Ніж шеф-кухаря Satake це універсальний ніж, розроблений для багатьох дій, які ми виконуємо під час приготування їжі. Лезо середньої ширини робить ніж ідеальним для обробки м'яса. Тим не менш, його універсальність означає, що ми також можемо різати овочі чи трави. Неймовірна гострота дозволить вам розрізати товстіші продукти точно і без проблем.
Ніж легкий та ідеально збалансований, що ви неодмінно оціните під час використання. Лезо ножа довго зберігає гостроту. Варто зазначити, що ручка ножа спроектована таким чином, щоб забезпечити користувачеві максимальний комфорт при роботі.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Тип | Японський кухарський ніж |
Матеріал леза | Молібден-ванадієва сталь |
Матеріал рукоятки | Пластик |
Країна виробник | Японія |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 749 ₴