Спеціальний ніж із тонким гнучким лезом для ефективного відділення м'яса від кісток.
- лезо виготовлене з високоякісної японської сталі марки AUS-8 (HRC 58)
- больстер з нержавіючої сталі
- ергономічна ручка з матеріалу G-10 (гароліту) виключно стійка до зовнішніх впливів
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Samura |
| Тип | Ніж обвалочний |
| Матеріал леза | Молібден-ванадієва сталь |
| Матеріал рукоятки | G10 |
| Довжина леза | 16.5 см |
| Довжина ножа | 30.7 см |
| Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
| Країна виробник | Китай |
| Вага | 176 г |
| Гарантійний термін | 24 міс |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 699 ₴




