Спеціальний ніж із напівзубчастим лезом призначений для розрізання м'ясних страв на шматочки під час їжі.
- лезо виготовлене з високоякісної японської сталі марки AUS-8 (HRC 59)
- суцільнометалева конструкція ножів робить цю серію абсолютно гігієнічною.
- ергономічна ручка із полірованої сталі у вигляді бамбукового ствола перешкоджає ковзанню ножа в руці
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Samura |
| Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
| Матеріал рукоятки | Нержавіюча сталь |
| Довжина ножа | 21.8 мм |
| Країна виробник | Китай |
| Гарантійний термін | 24 міс |
| Розмір леза | |
| Довжина леза | 11 мм |
| Вага з чохлом | |
| Вага | 55 г |
| Користувальницькі характеристики | |
| Тип | Ніж для стейка |
| Підходить для миття в посудомийній машині | Немає |
Інформація для замовлення
- Ціна: 899 ₴





