Японський кухарський ніж чудово впорається з нарізкою більшості продуктів.
- лезо виготовлене з високоякісної японської сталі марки AUS-8 (HRC 59)
- спеціальні виїмки на лезі створюють повітряні кишені для запобігання прилипання продуктів
- суцільнометалева конструкція ножів робить цю серію абсолютно гігієнічною
- ергономічна ручка із полірованої сталі у вигляді бамбукового ствола перешкоджає ковзанню ножа в руці
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Samura |
| Тип | Ніж сантоку |
| Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
| Матеріал рукоятки | Нержавіюча сталь |
| Довжина леза | 16 см |
| Довжина ножа | 29 см |
| Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
| Країна виробник | Китай |
| Вага | 109 г |
| Гарантійний термін | 24 міс |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 399 ₴






