Гюто, японський аналог європейського ножа шефа - це основний інструмент на вашій кухні, призначений для більшості кулінарних завдань.
- лезо виготовлене з високоякісної японської сталі марки AUS-8 (HRC 58)
- гігієнічний больстер розділяє клинок та рукоятку
- ергономічна ручка з палісандра стійка до зовнішніх впливів
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Samura |
| Тип | Ніж кухарський |
| Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
| Матеріал рукоятки | Дерево |
| Довжина леза | 17 см |
| Довжина ножа | 32.2 см |
| Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
| Країна виробник | Китай |
| Вага | 106 г |
| Гарантійний термін | 24 міс |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 999 ₴




