Японський кухарський ніж чудово впорається з нарізкою більшості продуктів.
- лезо виготовлено з багатошарової дамаської сталі (67 шарів; HRC 61) і забезпечує неперевершену якість різання
- дамаська сталь формує унікальний малюнок на клинку
- ергономічна ручка з мікарти з трьома заклепками виключно стійка до зовнішніх впливів
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Ніж сантоку |
Матеріал леза | Дамаська сталь |
Довжина леза | 17.5 см |
Довжина ножа | 30 см |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Вага | 185 г |
Матеріал рукоятки | Мікарта |
Гарантійний термін | 24 міс |
Інформація для замовлення
- Ціна: 3 579 ₴