Традиційний сербський кухарський ніж, виготовлений у форматі кухонного сікача. Призначений для обробки м'яса, птиці або риби. З його допомогою ви легко впораєтеся з хрящами і сухожиллями. Не рекомендується для рубки кісток.
- лезо виготовлене з високоякісної японської сталі марки AUS-8 (HRC 58)
- кована сталь у верхній частині клинка, крім естетичної функції, створює повітряні кишені для перешкоджання прилипання їжі
- ергономічна ручка з матеріалу G-10 (гароліту) з трьома заклепками виключно стійка до зовнішніх впливів
- Чохол для безпечного зберігання та транспортування в комплекті
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Samura |
| Тип | Кухонний топірець |
| Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
| Матеріал рукоятки | G10 |
| Довжина леза | 18 см |
| Довжина ножа | 30 см |
| Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
| Країна виробник | Китай |
| Товщина клинка | 3 мм |
| Гарантійний термін | 24 міс |
Інформація для замовлення
- Ціна: 4 699 ₴






