Японський кухарський ніж чудово впорається з нарізкою більшості продуктів.
- лезо виготовлено з багатошарової дамаської сталі (67 шарів; HRC 61) і забезпечує неперевершену якість різання
- дамаська сталь формує унікальний малюнок на клинку
- больстер з нержавіючої сталі
- ергономічна ручка з матеріалу G-10 (гароліту) виключно стійка до зовнішніх впливів
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Samura |
| Тип | Ніж сантоку |
| Матеріал леза | Дамаська сталь |
| Матеріал рукоятки | G10 |
| Довжина леза | 14.5 см |
| Довжина ножа | 27.5 см |
| Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
| Країна виробник | Китай |
| Вага | 203 г |
| Гарантійний термін | 24 міс |
Інформація для замовлення
- Ціна: 4 449 ₴






