Європейський кухарський ніж або ніж шефа - це основний інструмент на вашій кухні, призначений для більшості кулінарних завдань.
- лезо виготовлене з високоякісної японської сталі марки AUS-8 (HRC 58)
- больстер з нержавіючої сталі
- ергономічна ручка з матеріалу G-10 (гароліту) з трьома заклепками виключно стійка до зовнішніх впливів
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Samura |
| Тип | Ніж кухарський |
| Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
| Матеріал рукоятки | G10 |
| Довжина леза | 24 см |
| Довжина ножа | 38 см |
| Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
| Країна виробник | Китай |
| Вага | 236 г |
| Гарантійний термін | 24 міс |
Інформація для замовлення
- Ціна: 3 099 ₴





