Японський кухарський ніж чудово впорається з нарізкою більшості продуктів.
- лезо виготовлене з високоякісної японської сталі марки AUS-8 (HRC 58)
- кована сталь у верхній частині клинка, крім естетичної функції, створює повітряні кишені для перешкоджання прилипання їжі
- больстер з нержавіючої сталі
- ергономічна ручка з мікарти виключно стійка до зовнішніх впливів
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Ніж сантоку |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Довжина леза | 18.2 см |
Довжина ножа | 32.6 см |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Вага | 218 г |
Матеріал рукоятки | Микарта |
Гарантійний термін | 24 міс |
Інформація для замовлення
- Ціна: 4 399 ₴