Японський кухарський ніж чудово впорається з нарізкою більшості продуктів.
- лезо виготовлено з багатошарової дамаської сталі марки VG-10 (5 шарів; HRC 59-61) і забезпечує неперевершену якість різання
- больстер з нержавіючої сталі
- ергономічна ручка з мікарти виключно стійка до зовнішніх впливів
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Samura |
| Тип | Ніж сантоку |
| Матеріал леза | Дамаська сталь |
| Матеріал рукоятки | Микарта |
| Довжина леза | 18.2 см |
| Довжина ножа | 32.2 см |
| Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
| Країна виробник | Китай |
| Вага | 212 г |
| Гарантійний термін | 24 міс |
Інформація для замовлення
- Ціна: 5 799 ₴






