Спеціальний ніж для роботи з м'ясом.
- лезо виготовлене з високоякісної японської сталі марки AUS-8 (HRC 58)
- больстер з нержавіючої сталі
- ергономічна ручка з матеріалу G-10 (гароліту) виключно стійка до зовнішніх впливів
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Ніж для м'яса |
Матеріал леза | Молібден-ванадієва сталь |
Матеріал рукоятки | G10 |
Довжина леза | 15.5 см |
Довжина ножа | 29.1 см |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Вага | 192 г |
Гарантійний термін | 24 міс |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 749 ₴