Гюто, японський аналог європейського ножа шефа - це основний інструмент на вашій кухні, призначений для більшості кулінарних завдань.
- лезо виготовлене з високоякісної японської сталі марки AUS-8 (HRC 58) з покриттям Stonewash
- гігієнічний больстер розділяє клинок та рукоятку
- ергономічна ручка з палісандра стійка до зовнішніх впливів
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Ніж кухарський |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Дерево |
Довжина леза | 17 см |
Довжина ножа | 32.2 см |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Вага | 106 г |
Гарантійний термін | 24 міс |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 899 ₴