Японський кухарський ніж чудово впорається з нарізкою більшості продуктів.
- лезо виготовлене з високоякісної японської сталі марки AUS-8 (HRC 58) з покриттям Stonewash
- гігієнічний больстер розділяє клинок та рукоятку
- ергономічна ручка з палісандра стійка до зовнішніх впливів
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Ніж сантоку |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Дерево |
Довжина леза | 17.5 см |
Довжина ножа | 32.3 см |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Вага | 131 г |
Гарантійний термін | 24 міс |
Інформація для замовлення
- Ціна: 3 449 ₴