Японський кухарський ніж чудово впорається з нарізкою більшості продуктів.
- лезо виготовлено з багатошарової дамаської сталі (67 шарів; HRC 61) і забезпечує неперевершену якість різання
- дамаська сталь формує унікальний малюнок на клинку
- спеціальні виїмки на лезі створюють повітряні кишені для запобігання прилипання продуктів
- больстер з нержавіючої сталі
- ергономічна ручка з матеріалу G-10 (гароліту) виключно стійка до зовнішніх впливів
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Ніж сантоку |
Матеріал леза | Дамаська сталь |
Матеріал рукоятки | G10 |
Довжина леза | 18 см |
Довжина ножа | 31.4 см |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Вага | 247 г |
Гарантійний термін | 24 міс |
Інформація для замовлення
- Ціна: 5 099 ₴