Гйуто - японський аналог європейського шеф-ножа, але дещо легше і має більш тонке лезо (12-15 градусів). Завдяки більш міцній сталі та меншому кутку заточування, японський гйуто довше зберігає гостроту.
Сфери застосування: обробка, тонка нарізка та рубання м'яса, риби, овочів та фруктів.
Кухонні ножі серії Senzo Clad високоякісні та функціональні. Клинок виконаний зі сталі AUS-10 (3 шари) і має загартування 59-60 HRC. Рукоятка зроблена зі стабілізованої деревини Pakka Wood.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Suncraft |
Тип | Ніж кухарський |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Пакка |
Довжина леза | 21 см |
Довжина ножа | 33.7 см |
Заточка леза | Двостороння |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Японія |
Марка стали | AUS-10 |
Шарів сталі | 3 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 3 899 ₴