Японський кухарський ніж чудово впорається з нарізкою більшості продуктів.
- унікальний дизайн, ніж викований із цільного шматка сталі
- лезо виготовлено з багатошарової дамаської сталі марки VG-10 (5 шарів; HRC 59-61) і забезпечує неперевершену якість різання
- ергономічна ручка із кованої сталі стійка до зовнішніх впливів
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Ніж сантоку |
Матеріал леза | Дамаська сталь |
Матеріал рукоятки | Нержавіюча сталь |
Довжина леза | 16 см |
Довжина ножа | 29.1 см |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Вага | 161 г |
Гарантійний термін | 24 міс |
Інформація для замовлення
- Ціна: 3 099 ₴