Японський кухарський ніж чудово впорається з нарізкою більшості продуктів.
- лезо виготовлено з багатошарової дамаської сталі марки AUS-10 (67 шарів; HRC 60-61) і забезпечує неперевершену якість різання
- кована сталь у верхній частині клинка, крім естетичної функції, створює повітряні кишені для перешкоджання прилипання їжі
- больстер з нержавіючої сталі
- ергономічна ручка з матеріалу G-10 (гароліту) c трьома заклепками виключно стійка до зовнішніх впливів
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Ніж сантоку |
Матеріал леза | Дамаська сталь |
Матеріал рукоятки | G10 |
Довжина леза | 18 см |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Гарантійний термін | 24 міс |
Інформація для замовлення
- Ціна: 4 399 ₴