Японський кухонний ніж Satake із серії Daichi, що ідеально підходить для нарізки м'яса, риби, овочів та фруктів. Завдяки своїм розмірам лезо ідеально підходить для нарізування великих продуктів, таких як кавун або капуста. Ідеально підходить для повсякденної роботи на кухні.
Все упаковано в пластикову коробку, яка відмінно підійде як подарунок.
Характеристики
- Серія: Daichi
- Призначення: шеф
- Матеріал леза: 69-шарова дамаська сталь, середній шар MVS10Cob
- Матеріал ручки: чорне дерево (Пакавуд)
- Довжина леза: 180 мм
- Загальна довжина: 307 мм
- Ширина леза: 3,9 см
- Твердість сталі: 60-61 HRC
- Заточування леза: симетричне з обох боків
- Колір рукояті: чорний
- Країна виробництва: Японія
Інформація для замовлення
- Ціна: 4 999 ₴