Гюто, японський аналог європейського ножа шефа - це основний інструмент на вашій кухні, призначений для більшості кулінарних завдань.
- лезо виготовлене з високоякісної японської сталі марки AUS-8 (HRC 59)
- ергономічна ручка з високоякісного ABS пластика з трьома заклепками стійка до зовнішніх впливів
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Samura |
Тип | Японський кухарський ніж |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | ABS-пластик |
Довжина леза | 18.2 см |
Довжина ножа | 30.4 см |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Країна виробник | Китай |
Вага | 114 г |
Гарантійний термін | 24 міс |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 199 ₴